Hout leeft!

 

Juist daarom is hout bijzonder, karakteristiek en warm. Hout is een van de weinige bouwmaterialen die in de natuur groeit. Het toepassen van hout als grondstof voor bouwmaterialen past binnen het streven naar duurzaamheid. Middelkoop Totaalschilders werkt met producten die niet alleen voortreffelijke bescherming geven maar die er ook voor zorgen dat de natuurlijke schoonheid van het hout extra geaccentueerd wordt.

De natuurlijke schoonheid

van hout is belangrijk...

Van klassiek tot modern,

van chique tot trendy, van kleurrijk tot sober...

Wand- en plafondafwerking

 

Mooie afgewerkte wanden en plafonds zijn een lust voor het oog. Ze zijn sfeer bepalend. Omdat de basis van een sfeer wordt gelegd door de uitstraling van wanden en plafonds besteedt Middelkoop Totaalschilders hier veel aandacht aan. Van klassiek tot modern, van chique tot trendy, van kleurrijk tot sober, van stoer tot zakelijk en van gedurfd tot gematigd. U kunt de wanden verfraaien met o.a. behang, glasweefsel, renovlies, muurverf en decoratieve muurverftechnieken. Het type product wordt afgestemd op de mate van gebruik van uw werk-/of leefruimte. Voor een ruimte die intensief wordt gebruikt is een goede bescherming van groot belang.

 

Wilt u de authenticiteit van uw woning of bedrijfspand terug zien? Dat kan met onze speciaal daartoe bestemde verven. Vraag vrijblijvend informatie aan over onze mogelijkheden.

CONTACT GEGEVENS

Aart Middelkoop

Het Arriërflier 9

7732 AC Ommen